Diestsestraat 32 3000 Leuven
+32 016 22 50 15
HUISHOUDELEKTRO >> Stofzuiger >> Philips >> FC8781/09 Performer Silent
Philips FC8781/09 Performer Silent
PDF pagina
Productbeschrijving:

Een schone vloer betekent een gezonder huis. De Philips Performer Silent beschikt over een geavanceerd mondstuk dat grondig vuil en fijn stof opzuigt. Met een geluidsniveau van 66 dB is deze iconische stofzuiger veel stiller dan een normale stofzuiger. Deze stofzuiger heeft een allergiefilter, is ECARF gecertificeerd en geschikt voor mensen die hun huis grondig willen kunnen reinigen

 • Goede prestaties met laag energieverbruik  Deze stofzuiger is ontworpen voor hoogwaardige prestaties en laag energieverbruik. Het product heeft het Europese A+-energielabel.
 • TriActive Pro-mondstuk pakt het fijnste stof voor een grondigere reiniging  Het nieuwe TriActive Pro-mondstuk is het beste mondstuk van Philips, voor grondige reiniging van tapijten en harde vloeren. Het mondstuk hecht dicht bij de vloer en reikt tot diep in tapijten, zodat zelfs de fijnste stofdeeltjes worden gepakt.
 • Parquet-mondstuk beschermt vloeren tegen krassen  De zachte borstelharen van het Parquet-mondstuk maken voorzichtig schoon en beschermen uw harde vloeren tegen krassen.
 • Altijd in stilte stofzuigen, zonder te storen  Deze stofzuiger maakt weinig geluid, zodat u altijd kunt stofzuigen zonder anderen in uw huis te storen. Het product is uitgerust met geoptimaliseerde luchtkanalen, buffers en een stille motor, zodat u stil kunt stofzuigen. Gecertificeerd door Quiet Mark.
 • Groot bereik van 12 meter, gaat verder zonder loskoppelen  Met een bereik van 12 meter van stekker tot mondstuk kunt u langer schoonmaken zonder loskoppelen.
 • Grote capaciteit van 4 liter waardoor u de zakken minder vaak hoeft te vervangen  De grote stofkamercapaciteit kan een volle zak van vier liter aan voordat de zak moet worden vervangen.
 • Zachte borstel geïntegreerd in handvat, altijd klaar voor gebruik  In de handgreep is een stofborstel ingebouwd die altijd gebruiksklaar is voor meubilair, vlakke oppervlakken en stoffering.
 • Het allergiefilter vangt 99,9% van al het stof op, ECARF-gecertificeerd  Ons Clean Air-filtersysteem vangt 99,9% van fijnstof op, waaronder pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt, en is ideaal voor mensen met een allergie en in het algemeen voor mensen die een hygiënischere omgeving wensen. Als allergievriendelijk gecertificeerd door ECARF.
 • Eenvoudige S-zakken gaan tot 50% langer mee  S-zakken gaan tot 50% langer mee en zorgen voor het behoud van de volledige zuigkracht van uw stofzuiger tot het moment waarop ze vol zijn. Eén zak past op alle modellen, met een afdichtmechanisme om de zak netjes te kunnen weggooien.
Behoort tot de lijn :
PERFORMER
€ 199,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afneembare kruimelzuiger :
Afstandsbediening :
Blaasfunctie :
Elektronisch regelbare zuigkracht :
Geintegreerde opberging in toestel :
Geluidsniveau :66 dB(A)
Gewicht :5,4 kg
HEPA-filter :
Inhoud stofzak/stofbak :4 Liter
Kierenzuiger :
Kleine zuigmond :
Kleur :Rood
Meubel- of textielborstel :
Mini-turboborstel :
Ophangsysteem voor aan de muur :
Parkeersysteem :
Parketborstel :
Reinigingsprestatie harde vloeren :A
Reinigingsprestatie tapijten :B
Telescopische zuigbuis :
Turboborstel :
Type stofzak :s-bag
Vermogen :650 W
Zuigt vloeistoffen :
Aanduiding volle stofzak :
Actieradius :12 m
Efficiëntieklasse :A+
Stofuitstootklasse :A
Jaarlijks elektrisch verbruik :21,5 kWh
Type stoffilter :Allergy Filter
Type stofzuiger :Stofzuiger met zak
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
 Website van het parkingplan te Leuven.
07/01/'19


Raadpleeg de website https://www.leuven.be/parkings/  van het parkingplan van Leuven om zo de dichtsbijzijnde parking naar uw bestemming op te zoeken.  


lees meer...
Leuven, je geraakt er zo!
01/03/'18


Wie naar Leuven wil komen, kan vanaf nu terecht op www.zonaarleuven.be. Dat is een online tool die mobiliteitsadvies op maat geeft, welk vervoersmiddel je ook kiest. Er bestaan nogal wat misverstanden over de bereikbaarheid van Leuven. Daarom deze campagne.


lees meer...
100 jaar Mafrans...
29/06/'15
Op 24 juni werd de familie Mafrans en genodigden op het stadhuis ontvangen door de burgemeester en schepenen ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het familiebedrijf Mafrans.
lees meer...
Kookhuys Mafrans wint Global GIA Award
17/04/'11
Het beste winkelconcept ter wereld, dat vind je bij Kookhuys Mafrans. De Leuvense kookwinkel werd in Chicago immers gelauwerd met de Global GIA Award, een prestigieuze internationale prijs die de excellente klantenservice en het innovatieve winkelconcept in de bloemetjes zet. meer
lees meer...
February 2019
Onlangs lanceerde Alessi maar liefst 3 collecties om smaakvol mee aan tafel te schuiven. Om te beginnen Texture & Colors van designer Jasper Morrison, de nieuwe release in het Extra Ordinary Metal concept.
lees meer...
February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...
Januari 2019
De geur van versgemalen koffie… Het maakt onze ochtend meteen goed. Dankzij Peugeot is dat vanaf nu dagelijkse kost: met de Paris Press maak je in een handomdraai versgemalen koffie. Het vernuftig ontwerp combineert een koffiemolen met een French Press, en dat alles met het gekende vakmanschap van Peugeot. De Paris Press ziet eruit als […]
lees meer...
Januari 2019
De Cosy & Trendy 'Authentic Cook' lijn heeft zijn naam zeker niet gestolen. De ouderwetse duurzaamheid in een hedendaags jasje!
lees meer...
Januari 2019
Het gamma inductieplaten AEG, SenseCook, biedt een precieze ondersteuning voor perfecte culinaire resultaten thuis.
lees meer...
Januari 2019
Al meer dan 2000 jaar lang maken we gebruik van gietijzeren kookpannen. Ze worden vooral gewaardeerd voor hun duurzaamheid en capaciteit om warmte vast te houden, zelfs in die mate dat deze waardevolle producten vaak aan de volgende generatie worden doorgegeven.
lees meer...
Januari 2019
Food à porter is een stijlvolle lunchbox ontworpen door designer Sakura Adachi voor Alessi. De lunchbox heeft een tweeledig karakter. Enerzijds is het geïnspireerd op de Japanse bento box, anderzijds is het een modeaccessoire. Food à porter is na de Plissé waterkoker van Michele De Lucchi het tweede product met mode als insteek binnen de […]
lees meer...
Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...
Januari 2019
Ook strijktrends zijn onderhevig aan de tijdsgeeft. In een tijd waarin er voor zowel elke ervaring een (al dan niet digitale) dienst bestaat, wordt ook strijken een steeds minder populaire klus, die vele Belgen graag links laten liggen. 22% van de Belgen geeft zelfs aan een regelrechte hekel te hebben aan strijken. Een opmerkelijke stijging […]
lees meer...
December 2018
Grote cheese-lover? Snij en serveer de heerlijkste kazen op de handige Party Cheese Board van Boska met magneetstrip. Met de bijgeleverde kaasmessen krijg je elke kaas klein!
lees meer...