Diestsestraat 32 3000 Leuven
+32 016 22 50 15
KITCHEN >> Fornuis >> Zanussi >> ZCV65301WA
Zanussi ZCV65301WA
PDF pagina
Productbeschrijving:

Fornuis met electrische oven en vitrokeramische kookplaat, 60 cm breed, wit.Voedsel dat klaar is als u dat bent: Deze handige timerfunctie maakt het u mogelijk uw fornuis te programmeren de bereiding te starten op een ingestelde tijd, en deze te beëindigen als de bereidingstijd is verstreken.Geeft u één van de snelst mogelijke resultaten: De keramische kookzones van deze kookplaat warmen veel sneller op dan solide kookplaten, waardoor u nog sneller water kunt koken en maaltijden kunt bereiden.Oven en pizzeria in één: Zin in een lekkere, krokante pizza? Selecteer de speciale Pizza-instelling voor resultaten die niet aan een restaurant onderdoen.Gebruik alle mogelijkheden met deze multifunctionele oven: Met kookfuncties zoals warmte-elementen boven en onder, grill en ventilator maakt deze multifunctionele oven koken makkelijker - wat er ook op het menu staat.


€ 499,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Braadspit :
Brandstof oven 1 :Elektrisch
Breedte :60 cm
Diepte :60 cm
Energieklasse :A
Energieklasse oven 1 :A
Fornuistype :Elektrisch
Hoogte :85.8 cm
Inhoud ovenruimte :56 Liter
Kleur :Wit
Kookplaat grill :
Materiaal :Metaal
Ovenverlichting :
Teppan Yaki plaat :
Type kookplaat :Vitrokeramisch
Verwarmingswijze :Multifunctie Warme lucht
Warmhoudplaat :
Wokhouder :
Aansluitwaarde :7645 W
Aantal kookzones :4
Aantal ovenfuncties :5
Aantal ovens :1
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) :0,84 kWh
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) :0,76 kWh
Nieuwsberichten
Kookhuys Mafrans sinds meer dan 100 jaar gevestigde waarde in Leuven stopt ermee.
29/03/'19


Het Kookhuys Mafrans sluit binnenkort voorgoed de deuren. Vital,  Louis, Philippe en Ferdinad hebben samen met hun team een prachtig winkelverhaal geschreven, maar met de totale uitverkoop is het laatste hoofdstuk begonnen.Kom zeker de komende maanden nog eens bij ons langs tijdens onze totale uitverkoop. Op 1 april start de totale uitverkoop.   


 >>
lees meer...
 Website van het parkingplan te Leuven.
07/01/'19


Raadpleeg de website https://www.leuven.be/parkings/  van het parkingplan van Leuven om zo de dichtsbijzijnde parking naar uw bestemming op te zoeken.  


lees meer...
Leuven, je geraakt er zo!
01/03/'18


Wie naar Leuven wil komen, kan vanaf nu terecht op www.zonaarleuven.be. Dat is een online tool die mobiliteitsadvies op maat geeft, welk vervoersmiddel je ook kiest. Er bestaan nogal wat misverstanden over de bereikbaarheid van Leuven. Daarom deze campagne.


lees meer...
100 jaar Mafrans...
29/06/'15
Op 24 juni werd de familie Mafrans en genodigden op het stadhuis ontvangen door de burgemeester en schepenen ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het familiebedrijf Mafrans.
lees meer...
Kookhuys Mafrans wint Global GIA Award
17/04/'11
Het beste winkelconcept ter wereld, dat vind je bij Kookhuys Mafrans. De Leuvense kookwinkel werd in Chicago immers gelauwerd met de Global GIA Award, een prestigieuze internationale prijs die de excellente klantenservice en het innovatieve winkelconcept in de bloemetjes zet. meer
lees meer...